Nieuws

Anders Werken in de Zorg

Wij waren uitgenodigd om deelnemers mee te nemen in onze visie op de toekomst met de proposities Tell James en mijnCaress – SmartWork.

Tell James

Spraaktechnologie is een brede ontwikkeling in de huidige maatschappij. Veel zaken zijn inmiddels ‘voice controlled’ aan te sturen. Ook binnen de zorg is deze techniek toepasbaar om de werkdruk te verlagen in de vorm van spraakgestuurd rapporteren. Tell James beschikt over de juiste techniek om, vanuit zorginhoudelijk jargon, de juiste vertaling van gesproken woord naar geschreven tekst te maken. Door deze manier van werken wordt een significante tijdsreductie bereikt. Tijd die op een andere manier kan worden ingezet.

mijnCaress SmartWork

De zorg verandert in rap tempo waarbij techniek steeds een belangrijkere pijler wordt in het leveren van kwalitatief goede zorg. Om al deze techniek op een ondersteunende manier bereikbaar te maken voor de zorgprofessional is mijnCaress SmartWork beschikbaar. Dit platform maakt specialistische puntoplossingen via één ingang beschikbaar. Daarnaast is deze oplossing op basis van low-code, wat je flexibel maakt in presentatie- en ondersteuningsmogelijkheden. Dit biedt de volgende voordelen:

  1. Eén platform waarin de zorgprofessional alle benodigde informatie krijgt gepresenteerd: brononafhankelijk;
  2. Garantie op disciplinespecifieke procesondersteuning;
  3. De mogelijkheid tot gebruik van specialistische puntoplossingen zonder koppelingen met aanverwante applicaties;
  4. Het laagdrempelig toegang verlenen tot je digitale organisatie aan externe medewerkers;
  5. Reductie in afhankelijkheid van (ontwikkeling van) softwareleveranciers;
  6. Toekomstbestendig gelet op het gebruik toekomstige, zorgtechnologische ontwikkelingen.

 

Wil je meer weten neem contact op met je Account manager of Customer Success manager.

Ander nieuws

4 april: Sprintdemo over GDS

Aankomende donderdag 4 april staat de mijnCaress sprintdemo helemaal in het teken van GDS801 voor de paramedische zorg. Tijdens de sprintdemo wordt onder meer aandacht

Lees verder

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?