Nieuws

Belangrijke informatie voor Cognos gebruikers

Na zorgvuldige overweging wordt het gebruik van Cognos via mijnCaress op 31 december 2024 beëindigd. Organisaties die nu nog met Cognos werken adviseren wij voor deze datum over te stappen op mijnCaress Monitor.

mijnCaress Monitor is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak, krachtige functies, performance en flexibiliteit. We zijn ervan overtuigd dat het elke organisatie in staat stelt om jullie zakelijke inzichten naar een hoger niveau te tillen en jullie operationele efficiëntie te verbeteren.

Enkele voordelen van mijnCaress Monitor: 

  • Geavanceerde functionaliteit: Self Service BI voor organisaties, realtime beschikbaar, eenvoudige data integratie.
  • Eenvoudige migratie: Ons team begeleidt je bij de migratie van je bestaande gegevens en rapporten van Cognos naar mijnCaress Monitor.
  • Persoonlijke ondersteuning: Onze toegewijde consultants en customer service collega’s staan klaar om jullie helpen bij eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen tijdens de overgang.
  • Aantrekkelijke tarieven: Wij zorgen voor gunstige overgangstarieven om de overstap naar mijnCaress Monitor zo soepel mogelijk te maken.

Overgang naar mijnCaress Monitor

Om Cognos-gebruikers te helpen bij de overgang naar mijnCaress Monitor gaan we graag met jullie in gesprek. Wij bieden daarom tegen een gereduceerd en vast bedrag de overstap naar de volledige mijnCaress Monitor inclusief alle standaardrapporten. Jouw accountmanager neemt hier binnenkort contact met je over op. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met ons Customer Care team.

Ander nieuws

4 april: Sprintdemo over GDS

Aankomende donderdag 4 april staat de mijnCaress sprintdemo helemaal in het teken van GDS801 voor de paramedische zorg. Tijdens de sprintdemo wordt onder meer aandacht

Lees verder

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?