Nieuws

CareConnections lanceert Zorgapp 3.0

Op 6 september lanceert CareConnections ZorgApp 3.0.  Met de ZorgApp 3.0 heeft CareConnections niet zozeer nieuwe functionaliteiten toegevoegd, maar de app opnieuw opgebouwd om de beste gebruikerservaring te bieden met de nieuwste techniek. Functioneel doet de app nog steeds wat de app altijd al deed: de zorg ontzorgen, waardoor er meer tijd en aandacht is voor de cliënt!

Ook de navigatie binnen de ZorgApp is vernieuwd, gebruikmakend van de aanbevolen technologieën van Microsoft. Hoewel dit voor enkele gebruikers misschien even wennen is, zullen de meesten de opbouw direct herkennen vanuit andere apps. Iedereen is snel overtuigd omdat de schermen intuïtief aanvoelen en simpelweg veel sneller reageren dan in de huidige versie. 

Wil je meer weten over de achtergrond van ZorgApp 3.0? Lees dan het interview met Sander Egberink, CTO van CareConnections. Of kom op 1 november naar  het live partner event CareConnections Connect en deel je wensen en ervaringen voor verdere innovatie van de ZorgApp!  

Lees hier meer over het live partner event CareConnections Connect.

Ander nieuws

Nieuw rapportage invoerscherm

Rapporteren is en blijft verreweg de meest gebruikte functionaliteit in het mijnCaress Medewerkerportaal. Omdat wij continu bezig zijn dit rapporteren zo simpel en gebruiksvriendelijk mogelijk te

Lees verder

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?