Nieuws

Dagplanning in mijnCaress is klaar voor gebruik!

Het is zover: in de nieuwste versie van mijnCaress kunnen vanaf nu ook oneindig herhalende afspraken worden ingepland in de Dagplanning. Hiermee zijn alle geplande nieuwe features beschikbaar in de Dagplanning en ronden we een periode van grondige doorontwikkeling af. De Dagplanning is klaar om in gebruik te nemen. Ga ja van start met de Dagplanning? Doe dat dan met de nieuwste versie 5.13.6 van mijnCaress!

In het afgelopen halfjaar zijn alle ontwikkelingen opgepakt die van de Dagplanning dé plek in je dossier maken waar je bij de start van je dienst direct kunt zien wat er vandaag op jouw afdeling moet worden gedaan. Simpel plannen, laagdrempelig werk verdelen en overdragen, dat kan met de Dagplanning!

Wat levert Dagplanning je op?

  • Snel weten wat er te doen is op de afdeling(en) of in jouw huiskamer(s) waar jij vandaag werkt.
  • Alle relevante afspraken en taken op één plek: afdelingsafspraken, cliëntafspraken, afspraken met een begin- en eindtijd én afspraken zonder specifieke tijd.
  • Laagdrempelig werk verdelen door de afspraken een kleur te geven. Met in te richten tekstlabels per kleur is direct duidelijk wat voor afspraak het is of voor wie de afspraak is.
  • Afspraak afgerond? Dan teken je de afspraak af en filter je de afspraak uit het overzicht. Hiermee is voor iedereen nog beter inzichtelijk wat er nog openstaat en wat er moet gebeuren.
  • Je kunt de planning direct bewerken. Navigeren naar een andere pagina om de planning te bewerken is niet langer nodig.
  • Met één klik open je vanuit de Dagplanning het dossier van de desbetreffende cliënt.

Kortom, maak het werk van de zorg een beetje simpeler met Dagplanning!

Vragen over de Dagplanning? Neem dan contact op met je Customer Succes Manager.

Ander nieuws

4 april: Sprintdemo over GDS

Aankomende donderdag 4 april staat de mijnCaress sprintdemo helemaal in het teken van GDS801 voor de paramedische zorg. Tijdens de sprintdemo wordt onder meer aandacht

Lees verder

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?