Nieuws

Kom ook naar de theatersessie Van Elektronisch Cliënten Dossier naar Digitaal Zorg Platform voor de VVT en GHZ

Op donderdag 15 juni presenteert Ruud Steeghs, directeur van PinkRoccade Care en Tell James, op de Zorg & ICT beurs de theatersessie “Van Elektronisch Cliënten Dossier naar Digitaal Zorg Platform voor de VVT en GHZ”.

Van Elektronisch Cliënten Dossier naar Digitaal Zorg Platform

Zorgmedewerkers gebruiken momenteel diverse applicaties ter ondersteuning van hun werkzaamheden. De volgende stap in digitale transformatie van de zorg is de zorgmedewerker één applicatie aanbieden waarin alle gegevens die de zorgmedewerker nodig heeft om de werkzaamheden uit te voeren samen komen. Deze applicatie noemen wij het Digitaal Zorg Platform (DZP). Het DZP ontsluit data uit verschillende bronnen, zoals het ECD, behandeldossier, planningsoplossing, EVS/TDR en HR-systeem en combineert deze data op een slimme manier zodat de zorgmedewerker die informatie tot zijn/haar beschikking heeft die op dat moment, en in die context nodig is.

PinkRoccade Healthcare brengt deze oplossing als Digitaal Zorgplatform naar de VVT en GHZ.

 

Theatersessie tijdens Zorg & ICT beurs

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van DZP en onze visie hierop? Dan zie ik je graag op 15 juni om 15:15 uur in Health Tech Theater 4!

Meer informatie over deze theatersessie vind je op: https://app.swapcard.com/event/zorg-and-ict-2023-1/planning/UGxhbm5pbmdfMTMwOTMyMg==

Ander nieuws

4 april: Sprintdemo over GDS

Aankomende donderdag 4 april staat de mijnCaress sprintdemo helemaal in het teken van GDS801 voor de paramedische zorg. Tijdens de sprintdemo wordt onder meer aandacht

Lees verder

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?