Digitaal Zorg Platform

De plek waar de zorgprofessional op één staat en de cliënt centraal

Digitaal Zorg Platform

Digitaal Zorg Platform

Zorgmedewerkers gebruiken momenteel diverse applicaties ter ondersteuning van hun werkzaamheden. De volgende stap in digitale transformatie van de zorg is de zorgmedewerker één applicatie aanbieden waarin alle gegevens samen komen die de zorgmedewerker nodig heeft om de werkzaamheden uit te voeren. Deze applicatie noemen wij het Digitaal Zorg Platform (DZP). Het DZP ontsluit data uit verschillende bronnen, zoals het ECD, behandeldossier, planningsoplossing, EVS/TDR en HR-systeem en combineert deze data op een slimme manier zodat de zorgmedewerker die informatie tot zijn/haar beschikking heeft die op dat moment, en in die context nodig is. PinkRoccade Healthcare brengt deze oplossing als Digitaal Zorgplatform naar de VVT en GHZ.

Het Digitaal Zorg Platform ontleent zijn kracht – mede – vanuit het ontsluiten van ketenpartners. Elke partner voegt directe waarde toe in de ondersteuning van de zorgprofessional. Echter is de potentie voor onze doelgroep vele malen groter als je dié specifieke data ontsluit welke relevantie kent op het moment dat de zorgprofessional deze nodig heeft.

We ambiëren dus ook per definitie geen vervanging van de huidige ketenoplossingen te zijn. Onze ambitie is enkel om onze doelgroep zo doelbewust mogelijk te ondersteunen, gericht op het zorgproces.

In dit licht worden de verschillende producten geselecteerd en ontsloten, waaronder de drie onderstaande.

Digitaal Zorg Platform

mijnCaress

De kernapplicatie van elke professional is het zorgdossier. Een onmisbare schakel (en bron dus) om het gehele proces te kunnen ondersteunen.

logo Planywhere

Digitaal Zorg Platform

Planywhere

Een dienstroosterpakket gericht op capaciteitsmanagement. Niet alleen nuttig om te weten waar je staat ingeroosterd, we kunnen echter deze bron ook gebruiken om directief afdelingsspecifieke informatie in beeld te brengen.

Digitaal Zorg Platform

ViPharma

Medicatie delen is een primaire basisactiviteit in elke instelling waar wij relaties mee hebben. Het toedienen van deze medicatie wordt geautomatiseerd ondersteund. Wij gebruiken deze data om vanuit één centrale takenlijst de zorgprofessional te kunnen sturen.

Logo vipharma

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder