Uitdagingen in de markt

De gehandicaptenzorg simpeler maken

Wij maken al meer dan 30 jaar elke dag het leven van professionals,
cliënten en naasten in de gehandicaptenzorg simpeler!

Gehandicaptenzorg

mijnCaress

Ervaren partner in de gehandicaptenzorg

PinkRoccade Care is leverancier van het integrale ECD mijnCaress. Als organisatie hebben we 30 jaar ervaring in de VVT en GHZ, waarbij ons product constant is meegegroeid met de veranderende marktvraag. Dit resulteert in een krachtig product, gebouwd op/door jarenlange ervaring. Met onze verschillende modules ontzorgen en ondersteunen we de zorg en geven we zorginstellingen en haar clienten overal, altijd en veilig toegang tot een simpel en integraal zorgplatform.

Wij bieden jou

De kennispartner voor de zorg

Samenwerken met gedreven specialisten die hun vak verstaan

De zorgprofessional op één

Om de cliënt centraal te zetten

mijnCaress

Dit product biedt de mogelijkheid om ketenapplicaties en aanverwante systemen die onze doelgroep gebruikt te integreren in één en dezelfde interface. Op deze manier is er vanuit één centrale plaats ondersteuning voor de hedendaagse zorgprofessional.

Medewerkerportaal

Dé plek waar de zorgmedewerker het cliëntdossier vorm geeft. Door zijn flexibiliteit in inrichting is deze module aan- en toepasbaar voor elke organisatie.

Zorgapp

Letterlijk je werk in je broekzak en de ideale mobiele assistent voor je zorginhoudelijke taken. De Zorgapp ondersteunt de dagelijkse praktijk.

Cliëntportaal

Met het mijnCaress cliëntportaal kun je als, cliënt, naaste of mantelzorger zelf meedoen en meedenken in alles wat er voor je gedaan wordt vanuit de professionele zorg.

Financieel

Onze krachtige motor en backoffice. Met een declaratiegraad van 99% is het de uitblinker in het toe- en inpassen van de geldende wet- en regelgeving gelet op de administratieve en financiële taakafhandeling in de ouderen- en gehandicaptenzorg.

Stuurinformatie

Alle stuurinformatie in één oogopslag op een centrale plek beschikbaar, dat is waar mijnCaress Monitor in uitblinkt.

Spraakgestuurd rapporteren

Door middel van een eigen ‘spraaklabel’ Tell James bieden wij het voordeel van spraakgestuurd rapporteren zowel als integraal onderdeel van ons ECD als in de Zorgapp aan.

Permento

Onze digitale opleidingstool die eindgebruikers ‘on the job’ ondersteuning biedt bij het gebruik van mijnCaress.

Wij begrijpen hoe lastig het is om je cliëntreis goed lopend te houden

mijnCaress biedt één plek waar de zorgprofessional maximaal digitaal ondersteund wordt waarbij de cliënt altijd centraal staat. Hierdoor hebben medewerkers meer tijd voor waar het echt om draait, meer tijd voor de zorg!

Wij zijn gecertificeerd in

NEN7510

ISO27001

ISO27017

ISO9001

Dit is wat klanten over ons zeggen

We werken onder andere voor

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder

Adviesgesprek inplannen