mijnCaress

Wij maken al meer dan 30 jaar elke dag het leven van professionals,
cliënten en naasten in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg simpeler!

mijnCaress

Medewerkerportaal

Dé plek waar de zorgmedewerker het cliëntdossier vorm geeft. Door zijn flexibiliteit in inrichting is deze module aan- en toepasbaar voor elke organisatie. Het biedt overzicht, geeft structuur en kan worden toegepast op de verschillende vakinhoudelijke methodieken. Daarnaast heeft het Medewerkerportaal een naadloze integratie met de administratie en declaratie functionaliteiten van mijnCaress Financieel

mijnCaress

Zorgapp

Letterlijk je dossier in je broekzak. Het is de ideale mobiele assistent voor je zorginhoudelijke taken. In onze visie is dit instrument bedoeld om de dagelijkse praktijk te ondersteunen. Je kunt in de Zorgapp jouw intramurale planning zien en geeft je de mogelijkheid de benodigde registratie zoals rapportages en metingen direct te kunnen invoeren waardoor administratieve last achteraf tot een minimum wordt beperkt. Dossiervoering doe je in mijnCaress Medewerkerportaal, zorg leveren doe je vanuit de Zorgapp.

mijnCaress

Cliëntportaal

Met het mijnCaress Cliëntportaal kun je als cliënt, naaste of mantelzorger zelf meedoen en meedenken in alles wat er voor de cliënt gedaan wordt vanuit de professionele zorg. Je hebt inzage in je dossier, maar kunt daar ook zelf informatie aan toevoegen. Zo weet de zorgmedewerker precies dat je vandaag niet thuis bent omdat je dat in je agenda hebt gezet. Je bepaalt ook zelf wie van je familie en vrienden wat in je dossier mag inzien. Het gaat immers over jou!

mijnCaress

Financieel

Onze krachtige motor en backoffice. Uitblinker in het toe- en inpassen van de geldende wet- en regelgeving gelet op de administratieve en financiële taakafhandeling in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Het is letterlijk de ‘backbone’ van ons ECD en met een declaratiegraad van 99% een echte specialist op zijn domein.

mijnCaress

Stuurinformatie

Waar mijnCaress Medewerkerportaal sterk is in vastleggen van gegevens gecentreerd rondom een cliënt, is Monitor sterk in het combineren en aggregeren van deze gegevens naar verschillende gezichtspunten.

Met deze informatie in een oogopslag op een centrale plek beschikbaar, worden alle medewerkers in de zorgorganisatie ondersteund in hun dagelijks werk.

mijnCaress

Spraakgestuurd rapporteren

Door middel van een eigen ‘spraaklabel’ Tell James, met behulp van eigen techniek dus, bieden wij het voordeel van spraakgestuurd rapporteren als integraal onderdeel van ons ECD aan. Spraakgestuurd rapporteren is beschikbaar zowel in de Zorgapp als in het Medewerkerportaal zodat je de functionaliteit in de volle breedte kunt benutten.

Permento

mijnCaress

Permento

Permento is onze digitale opleidingstool die eindgebruikers ‘on the job’ ondersteuning biedt bij het gebruik van mijnCaress. Met deze tool, die ook in als app beschikbaar is, hoeven medewerkers niet meer alleen klassikaal geschoold te worden of onze software leren kennen via papieren handleidingen. Door de inzet van digitale trainingen leert iedereen binnen de organisatie zo goed mogelijk met mijnCaress te werken, worden medewerkers 10 tot 20% productiever en leveren deze digitale trainingen een tijdsbesparing op die kan oplopen tot 50%.

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder