Permento

Permento, de digitale opleidingstool die gebruikers ‘on the job’ ondersteuning biedt bij het gebruik van mijnCaress, is voortaan ook als app beschikbaar. Deze toepassing is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die door IT-technische beperkingen geen toegang hebben tot de plug-in versie van de opleidingssoftware. “Technische beperkingen zijn er om opgelost te worden. De app-versie van onze opleidingstool is daarom een mooi voorbeeld van hoe wij invulling geven aan onze missie om de zorg elke dag een stukje simpeler te maken”, legt Tanja Lagerweij, Manager Sales & Marketing bij PinkRoccade Care, uit.

Het trainen van medewerkers in het werken met bedrijfskritische software via klassikale oefeningen en papieren handleidingen is tijdrovend en minder efficiënt. Zo is het vaak al een hele uitdaging om alle medewerkers tegelijk bij elkaar te krijgen. Laat staan nieuwe medewerkers en zzp’ers in te werken die op verschillende moment starten binnen de organisatie. Zeker als de handleidingen niet up-to-date zijn of – zoals ook wel eens voorkomt – überhaupt niet vindbaar zijn. Bovendien is hulp tijdens kantooruren vaak al lastig te organiseren, maar voor medewerkers die op locatie werken of ’s avonds hun administratie bijwerken is die hulp er meestal helemaal niet. Het risico op medewerkers die met de beste bedoelingen ‘maar wat doen’ in het ECD is daarmee enorm groot. Dit kan directe gevolgen hebben voor de kwaliteit van het dagelijkse werk binnen de organisatie.

Daarom is de inzet van digitale trainingen, naast klassikale trainingen, een must om iedereen binnen de organisatie zo goed mogelijk met mijnCaress te laten werken. Die insteek levert flink wat voordelen op. Zo blijkt uit onderzoek dat digitale leermiddelen een tijdsbesparing opleveren van 25 tot zelfs 50 procent. Fouten en problemen tijdens het gebruik van de software nemen met een derde af. Medewerkers worden 10 tot 20 procent productiever. Ze zijn gemiddeld 10 minuten minder tijd kwijt aan rapporteren, wat een besparing van 30 uur per jaar per medewerker kan opleveren. Daarnaast zorgen digitale leermiddelen voor een verbetering van 50 procent in de efficiëntie van adoptie van de software.

Permento
Permento voor mijnCaress

Bekijk ook de video

Ben je benieuwd wat Permento voor mijnCaress voor jou kan betekenen? Bekijk de korte introductiefilm en deel deze met je collega’s. Neem voor meer informatie contact op met je Customer Success Manager bij PinkRoccade Care.

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder