Over ons

Wij maken al meer dan 30 jaar elke dag het werk van de zorg een beetje simpeler. Door onze digitale ondersteuning helpen we zorgorganisaties
met het leveren van kwalitatieve zorg aan hun cliënten.

PinkRoccade Care en mijnCaress zijn onderdeel van PinkRoccade Healthcare en
Total Specific Solutions.

Wie zijn wij?

Ons gedreven team heeft hart voor de zorg en werkt elke dag hard om het werk van de zorg een beetje simpeler te maken. Wij geloven in de kracht van verbinden, samenwerken en in de kracht van mensen. 

Daarom hebben wij nauw contact met onze klanten en partners. Wij luisteren, zien en begrijpen wat er speelt in de zorgmarkt en maken daarbij samen met onze klanten onze producten kwalitatief steeds beter. 

Wij hebben een passie voor de zorg, zijn meesters in ons vak en zijn trots op onze organisatie.

Onze visie

PinkRoccade Care is leverancier van het ECD mijnCaress. Dit ECD kent een lange en rijke historie en wordt doorontwikkeld over de as van onze visie: ‘het werk van de zorg elke dag een beetje simpeler maken’. Onze slogan Simpel. Samen. Open. speelt hierin een cruciale rol.

Vanwege onze jarenlange ervaring binnen het Care-domein zijn we goed in staat om de uitdagingen vanuit de markt goed te vertalen naar ons product. Bij het maken van onze keuzes staat onze doelgroep – de zorgprofessional die actief is binnen Zorg & Welzijn –  ten allen tijden centraal.

Nieuwsbrief

Elk kwartaal versturen wij een nieuwsbrief waarin we je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in zowel onze software als in de (ouderen- en gehandicapten) zorgmarkt. En waarin wij onze visie op die ontwikkelingen delen.

Vacatures

Kom jij met jouw expertise bijdragen om de zorg elke dag een beetje simpeler te maken? Bekijk alle vacatures van PinkRoccade Healthcare op https://www.vacaturesbijpinkroccade.nl

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder