Nieuws

Stap voor 1 mei over op Dagplanning

Dagplanning mijnCaress

Dagplanning is de volledige vervanger van de Afdelingsagenda en Taken. In versie 5.16 van mijnCaress (mei 2024) faseren we de Afdelingsagenda uit. In de daaropvolgende versie 5.17 (oktober 2024) de Taken.

Wat is Dagplanning?

De Dagplanning is dé plek waar je bij de start van je dienst direct kunt zien wat er vandaag op jouw afdeling moet worden gedaan. Simpel plannen, laagdrempelig werk verdelen en overdragen, dat kan met de Dagplanning.

Vanaf versie 5.13.6 kunnen ook oneindig herhalende afspraken worden ingepland in de Dagplanning. Hiermee zijn alle geplande nieuwe features beschikbaar en ronden we een periode van grondige doorontwikkeling af.

Wat levert werken met Dagplanning je op?

  • Snel weten wat er te doen is op de afdeling(en) of in jouw huiskamer(s)
  • Alle relevante afspraken en taken op één plek
  • Laagdrempelig werk verdelen
  • Afspraak afgerond? Dan teken je de afspraak af
  • Direct je planning bewerken

Hoe stap ik over naar Dagplanning?

In de uitgebreide gebruikersdocumentatie van versie 5.14 vind je een beschrijving van de Dagplanning, de benodigde inrichting en de support die wij kunnen leveren bij het uitfaseren van de Taken.

Heb jij hulp nodig bij de overgang naar Dagplanning? Neem dan contact op met jouw Accountmanager of met ons Customer Care team.

Ander nieuws

4 april: Sprintdemo over GDS

Aankomende donderdag 4 april staat de mijnCaress sprintdemo helemaal in het teken van GDS801 voor de paramedische zorg. Tijdens de sprintdemo wordt onder meer aandacht

Lees verder

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?