Nieuws

Tell James: spraakgestuurd rapporteren voor iedereen

Uit het actieprogramma “Tel mee met Taal” van de Rijksoverheid blijkt dat ongeveer 2,5 miljoen Nederlanders moeite hebben met lezen en het gebruik van computer of smartphone.   

Goede rapportages

Bij Tell James staan wij voor een maatschappij waarin iedereen kan meedoen. Ook als lezen of schrijven niet je sterkste punt is, maar zorg geven wel! Ben je digibeet of dyslectisch, wij helpen je om je stem om te zetten naar tekst, zodat jij de door jou verleende zorg op een juiste manier te rapporteren. Met de spraaksoftware van Tell James hoef je niet langer na te denken over de juiste schrijfwijze van lastige medische termen of medicatie, deze hoef je alleen maar uit te spreken. Het taalsysteem vertaalt de ingesproken tekst naar een taalkundige goede rapportage. Zelfs complexe namen van medicatie brengt onze software foutloos over van spraak naar tekst. Dit helpt je om je rapportages volledig en goed in te vullen, waardoor de kwaliteit hiervan alleen maar toeneemt.   

Aantrekkelijk werkgeverschap

Als werkgever in de zorg levert je dit niet alleen kwalitatief hogere rapportages op, maar maakt dit jou voor iedereen een aantrekkelijke werkgever! Jij neemt de administratieve drempel voor alle zorgverleners weg, zodat zij zich kunnen focussen op waar hun kracht ligt: het verlenen van goede zorg!   

Start daarom vandaag nog met Tell James: spraakgestuurd rapporteren voor iedereen!  

Ander nieuws

4 april: Sprintdemo over GDS

Aankomende donderdag 4 april staat de mijnCaress sprintdemo helemaal in het teken van GDS801 voor de paramedische zorg. Tijdens de sprintdemo wordt onder meer aandacht

Lees verder

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?