Nieuws

Van Elektronisch Cliënten Dossier naar Digitaal Zorg Platform voor de VVT en GHZ

Digitaal Zorg Platform

De traditionele ECD benadering past niet meer in deze tijd. Wij bieden de ouderen- en gehandicaptenzorg hét toekomstbestendige alternatief; het Digitaal Zorg Platform (DZP). PinkRoccade Care brengt dit DZP naar de VVT en GHZ.

Zorgmedewerkers gebruiken momenteel diverse applicaties ter ondersteuning van hun werkzaamheden. De volgende stap in digitale transformatie van de zorg is de zorgmedewerker één applicatie aanbieden waarin alle gegevens samen komen die de zorgmedewerker nodig heeft om de werkzaamheden uit te voeren. Deze applicatie noemen wij het Digitaal Zorg Platform (DZP). Het DZP ontsluit data uit verschillende bronnen, zoals het ECD, behandeldossier, planningsoplossing, EVS/TDR en HR-systeem en combineert deze data op een slimme manier zodat de zorgmedewerker die informatie tot zijn/haar beschikking heeft die op dat moment, en in die context nodig is.

Het Digitaal Zorg Platform ontleent zijn kracht – mede – vanuit het ontsluiten van ketenpartners. Elke partner voegt directe waarde toe in de ondersteuning van de zorgprofessional. Echter is de potentie voor onze doelgroep vele malen groter als je dié specifieke data ontsluit welke relevantie kent op het moment dat de zorgprofessional deze nodig heeft.

We ambiëren dus ook per definitie geen vervanging van de huidige ketenoplossingen te zijn. Onze ambitie is enkel om onze doelgroep zo doelbewust mogelijk te ondersteunen, gericht op het zorgproces.

Kortom: Het Digitaal Zorg Platform is één applicatie waarin alle gegevens samen komen die de zorgmedewerker nodig heeft om de werkzaamheden uit te voeren. Het DZP ontsluit data uit verschillende bronnen, zoals het ECD, behandeldossier, planningsoplossing, EVS/TDR en HR-systeem en combineert deze data op een slimme manier zodat de zorgmedewerker die informatie tot zijn/haar beschikking heeft die op dat moment, en in die context nodig is.

Benieuwd wat DZP voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk dan de video op onze DZP-webpagina of neem contact op met één van de volgende collega’s:

Ruud Steeghs: ruud.steeghs@pinkroccade.nl
Tim Arnoldus: tim.arnoldus@pinkroccade.nl
Tanja Lagerweij: tanja.lagerweij@pinkroccade.nl
Bart van der Weerd: bart.vanderweerd@pinkroccade.nl
Daan Loene: daan.loene@pinkroccade.nl

Ander nieuws

Nieuw rapportage invoerscherm

Rapporteren is en blijft verreweg de meest gebruikte functionaliteit in het mijnCaress Medewerkerportaal. Omdat wij continu bezig zijn dit rapporteren zo simpel en gebruiksvriendelijk mogelijk te

Lees verder

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?