Digitaal Zorg Platform

De plek waar de zorgprofessional op één staat en de cliënt centraal

Het Digitaal Zorg Platform

De traditionele ECD benadering past niet meer in deze tijd. Wij bieden de ouderen- en gehandicaptenzorg hét toekomstbestendige alternatief; het Digitaal Zorg Platform (DZP). PinkRoccade Care brengt dit DZP naar de VVT en GHZ.

Zorgmedewerkers gebruiken momenteel diverse applicaties ter ondersteuning van hun werkzaamheden. De volgende stap in digitale transformatie van de zorg is de zorgmedewerker één applicatie aanbieden waarin alle gegevens die de zorgmedewerker nodig heeft om de werkzaamheden uit te voeren samen komen. Deze applicatie noemen wij het Digitaal Zorg Platform (DZP). Het DZP ontsluit data uit verschillende bronnen, zoals het ECD, behandeldossier, planningsoplossing, EVS/TDR en HR-systeem en combineert deze data op een slimme manier zodat de zorgmedewerker die informatie tot zijn/haar beschikking heeft die op dat moment, en in die context nodig is. 

 

Luister de podcast over het DZP

Bekijk onderstaande video over de eerste usecase van het DZP

Blijf op de hoogte!

Medio juli lanceerden wij bovenstaande video waarin we laten zien hoe wij samen met onze partner Blueriq onze eerste usecase hebben uitgewerkt. Wil jij direct op de hoogte worden gebracht als er nieuws is rondom het DZP en alle andere komende mijlpalen rondom dit traject niet missen? Schrijf je dan nu in middels onderstaand inschrijfformulier, dan houden wij jou op de hoogte!

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder